... ajajaj, něco se přihodilo :-(

... ajajaj, něco se přihodilo a požadovaná stránka nebyla nalezena :-(...
... nezoufejte však a vraťte se na stránku titulní nebo navštivte přehlednou mapu stránek, kde se určitě zorientujete :-)!...

Mějte hezký den!
Ing. Zdeněk Nepustil
správce a majitel webu www.CertovySkalyAs.cz
a webů souvisejících:
www.GeologieAsska.cz
www.GeoVychazky.cz
www.NepustilTea.cz

P.S.
nelze vyloučit, že je chyba na mé straně, měla-li by tedy požadovaná stránka skutečně existovat, podejte mi o tom zprávu
P.S.2
---
NEPUSTILTEA.CZ - DOBRÉ ČAJE pro inspiraci, pohodu a lepší zdraví
přímý dovoz špičkových thajských bylin a čajů v bio* kvalitě
---
thajský jiaogulan (Gynostemma pentaphyllum - doplněk stravy)
thajský hořký meloun (Momordica charantia - doplněk stravy)
degustace čajů, bylin a čokolád
zážitkový čajový bar
přednášky o čajích, bylinách, půstech a souvislostech
komentované vycházky za živou a "velmi živou" neživou přírodou
přednášky o geologii Ašska a okolí, ochrana geologických jevů
---
Ing. Zdeněk Nepustil
Palackého 2421/9, 352 01 Aš, Česká republika
IČO: 736 77 451
mobil: +420 732 140 323
e-mail: info@dobrecaje.cz
---
Čaj, byliny, čokolády, dárky a zážitky:
www.NepustilTea.cz
(www.BylinnaCokolada.cz)
(www.DegustaceCaju.cz)
(www.SnezCaj.cz)
---
Čajová čítanka on-line:
www.CajovaSkolka.cz
---
Geologie „na vlastní kůži":
www.GeologieAsska.cz
www.GeoVychazky.cz
www.CertovySkalyAs.cz - zde se právě nacházíte
---
Uzdravte se svépomocně:
www.PustJakoLek.cz
---
Doména na prodej (1):
www.Teatender.cz
---
Prezentace na portálu
www.NaVolneNoze.cz
---
* mimoevropská certifikace TH-BIO-152-THAILAND
(označení: Organic Thailand - thajské bio, USDA ORGANIC - bio USA)
---
(1) teatender je označení moderní gastronomické profese, jež stojí vedle barmana a baristy, jde o certifikovaného specialistu na čaj = profesionála (odborníka nejen na čaj ale zároveň i na celou související čajovou kulturu s přesahem do jiných - gastronomii vzdálenějších - oborů jako je estetika, keramika, zbožíznalství, cenotvorba, komunikace, prodej, sommelierství, geografie + historie + kultura čaj produkujících zemí... aj.), teatender se mimo práce za barem věnuje i soutěžení (profi soutěže národní i mezinárodní - "TEA PREPARATION", "TEA MIXOLOGY", "TEA DEGUSTATION", "TEA PAIRING") a propagaci čajové kultury, teatender musí mít organizační a prezentační schopnosti... a je dobré je-li čajovou kulturou veskrze "pohlcen!! :-); Teatenderem se člověk nerodí, musí se jím stát. Jedinou cestou je bezpodmínečné zaujetí čajem, vším co s čajem souvisí a tvrdá práce na sobě. Je to celoživotní cesta vzdělávání a praxe v nápojové magii, kde hlavní entitou je čaj. Je to cesta užitečná, povznášející a povzbuzující - činnost šířící klid, radost a pozitivní energii...